Un an de mandat la conducerea REISER  a însemnat bifarea unor realizări, asumarea unor provocări și remedierea unor greșeli!

2021 a fost un an în care cu “ bune și cu rele” am reușit să reorganizăm și să introducem la SC REISER o nouă grilă de salarizare. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul primarului Dumitru Boroș, dar și a consilierilor locali care au fost de acord cu această propunere.

“ Cu toții cunoaștem că imaginea acestei societăți nu era una pozitivă, tocmai de aceea mi-am propus ca odată cu reorganizarea să eficientizăm această firmă.
Să ridicăm nivelul calitativ al lucrărilor , precum și diversificarea gamei de activități prestate de către societatea noastră.
  Primul pas a fost acela de a renunța la chiria pe care o plăteam și mutarea sediului în strada Șoseaua Griviței , acolo unde Reiser are teren în proprietate și stația de producere a asfaltului.

Am achiziționat 3 containere unde își desfășoară la această oră activitatea salariații TESA.

Pentru executarea unor lucrări de calitate a fost nevoie de obținerea aprobării de la Consiliului Local în vederea achiziționării de utilaje performante.

Astfel, în 2021 au fost achiziționate următoarele utilaje:

– incărcător frontal;
⁃ instalație de pulverizare amorsă;
⁃ freză asfalt;
⁃ instalație colmatat fisuri;
⁃ rezervor combustibil;
⁃ repartitor asfalt.
Valoarea acestor investiții fiind de 851.000 lei.

În 2021 s-au executat următoarele lucrări:

  • covor asfaltic – 6820 MP
  • trotuare pavele– 3200 MP
  • colmatat fisuri asfalt – 20000 ML
  • marcaje rutiere– 4800 MP
  • plombări mixturi asfaltice– 15000 MP
  • montat răsuflători gaz – 242 BUC
  • trotuare cu asfalt – 850 MP

Noi credem că anul trecut am demonstrat că putem executa lucrări de calitate, la prețurile cerute de piață.

Mulțumesc, încă o dată, primarului și consilierilor locali care au înțeles noua misiune și viziune a Reiserului”, a declarat Daniel Buzamăt, managerul societății.

Societatea pentru Lucrări de Drumuri și Poduri REISER S.A. Bârlad, a fost înființată în baza Hotararii nr. 14 din 19 martie 1998 a Consiliului Local Bârlad, prin care fosta Regie Autonomă de Gospodărie Comunală și Locativă a fost reorganizată.
A fost aprobat , atunci, actul de constituire al Societății Pentru Lucrări de Drumuri și Poduri REISER S.A Bârlad.

Firma funcționează conform structurii organizatorice aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 53 din  26.02.2021, având un număr mediu de 40 de salariați, subordonati directorului general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.